Garage Loft Conversion

In this project, when our specialists had a consultation with the client, the client conveyed their desire to take advantage of their unused loft space situated above their garage. Instead, they wanted to create an area that would act as a home office and additional living space. This client also expressed how they would like the completed loft conversion to correlate with the exterior design of the building. Thus, after providing the client with a quote, upon its acceptance our project workers worked swiftly to prepare a design that met the needs of the client which the client was very pleased with. Then, having received planning permission, our workers moved on to the project at hand, taking extra care to include timber cladding, (similar to that on the outside of the building), which was used on the internal walls. In doing so, the design of the house homogenised and was able to accentuate a real sense of height and provide a more homely and cosy feel to the new home office.
With our workers having worked diligently to materialise the vision of the client, our client now enjoys a new home office and living area.

Write a Comment