Box Loft Conversion

This box conversion loft was built for a family in Colchester. After meeting and having a consultation with the client, our project workers were told by the client, that they desire an extra room in their house that can be used as another storage area. After having this consultation, we provided the client with a quote, and after the client’s approval, our workers began designing the box conversion loft (due to the extra room being used for storage, the project was named as a box conversion). After designs were approved by the client, our workers then received permission and approval for planning and building, our workers were able to begin the task. With efficiency and quality service, our workers were able to complete this project in a time effective manner, delivering the desired finished result for the client.

Write a Comment